Game-info

Hoe je verdergaat in de game

De wereld van Pokémon Rumble U is verdeeld in verschillende gebieden. Aan het eind van elk gebied wacht een angstaanjagende eindbaas, die met jou het gevecht wil aangaan. Bereid je voor om de verschillende gebieden te doorlopen, om verder te komen moet je overal de overwinning behalen!
Elk gebied kent zijn eigen uitdagingen en overwinningscondities, hierdoor is elk gevecht anders.

In Game Screenshoot

Jouw avontuur speelt zich af in de stad waar de Toy Shop zich bevindt. De stad is opgesplitst in verschillende gebieden, waaronder een speeltuin, een park, een museum en een bos!

In Game Screenshoot

Aan het eind van elk gebied verschijnt een eindbaas! Eindbazen zijn groter dan de doorsnee Toy Pokémon en komen op je af met heftige aanvallen!

In Game Screenshoot

Alleen maar je vijanden verslaan is niet genoeg. Sommige gevechten hebben een tijdslimiet. Soms zul je ook je fort moeten verdedigen tegen de aanvallen van de krachtige Pokémon. Je zult een strategie moeten bedenken en nauwkeurig voor elk strijdtoneel je Pokémon uit moeten kiezen!

In Game Screenshoot

In elk gebied zul je meerdere gevechten moeten leveren. Win ze één voor één en zorg zo dat je steeds meer Pokémon aan jouw kant krijgt!

In Game Screenshoot

Het is een gevecht met een tijdslimiet! Probeer zo snel mogelijk je slag te slaan, met behulp van krachtige Pokémon!

In Game Screenshoot

Bescherm het fort waar de vlag uithangt tegen de tegemoetkomende meute van Pikachu!

Je staat op het punt Pokemon.com te verlaten!